A A A
Petak, 17 Rujan 2021
Pocetak Rada na Web-Stranici MIZ Vlasenica PDF Ispis E-mail
Autor Dzevad Mahmutovic   
Ponedjeljak, 12 Ožujak 2007 15:38

 Obavjestavamo sve Vlasenicane, da je otvorena stranica Medzlisa Islamske Zajednice - Vlasenica, zahvaljuci radu i vremenu Dzevada Mahmutovic-a. Na ovoj stranici mozete naci sve informacije o MIZ, projektima, aktualnim dogadjajima vezanim za Medzlis, i vise...

http://www.medzlis-vlasenica.com

Es-selaamu alejkum ve rahmetullaahi ve berekaatuh!

Plemeniti posjetioce!
Pred Vama se nalazi web stranica Medzlisa Islamske zajednice Vlasenica, koja je sebi, s Bozijom pomoci, uzela za zadatak da mnogobrojne Bosnjake - Vlaseničane , razbacane sirom svijeta, uveze i da njihova plemenita stremljenja usmjeri ka njihovom dzematu, Medzlisu, Vakufskoj imovini, ugrozenim dzematlijama-povratnicima..., te da ih podsjeti na tu obavezu pred Bogom, a zatim i pred nasim, rahmetli, očevima, sinovima, braćom, sestrama, ...  i da im to sve, kroz ovaj savremeni pristup komunikacijama, omogući, olaksa i ubrza.

Takoder, ova stranica ce, ako Bog da, biti ogledalo postojecih aktivnosti, mogucnosti, i potreba, tako da ce Vlaseničani, u bilo kom dijelu svijeta, biti, rijecju i slikom, u toku sa aktuelnom situacijom svoga dzemata.

Posebno vam preporucujemo otvorenu upotrebu kontakata, koji ce nam biti lijepa prilika da svi iznesemo direktno medzlisu svoj prijedlog, savjet, sugestiju, kritiku..., shodno Poslanikovim s.a.v.s. rijecima:

" Vjera je savjet! Vjera je savjet! Vjera je savjet! ... Prema Uzvisenom Allaahu, Njegovom poslaniku, Njegovoj knjizi, prema starjesinama muslimana, i prema svim drugim muslimanima!"(Hadiis: Muslim)

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano Ponedjeljak, 12 Ožujak 2007 15:40