A A A
Ponedjeljak, 15 Kolovoz 2022
Podrska BHF Vlasenica: Bosna - Portugal PDF Ispis E-mail
Autor Sanel Babic   
Petak, 11 Studeni 2011 07:57

http://www.youtube.com/watch?v=AKP1APGQoTY

Savjet našim igračima

Grub prevod: (sa engleskog)

Ovo je stvar koja čini život tako zanimljivim. Teorija evolucije tvrdi da je samo jaki će opstati. Možda je tako ... možda je tako ... Ali teorija natjecanja kaže samo zato jer su oni jači ne znači da ne mogu dobiti nogu u dupe. To je tako. Pogledajte sta ce vam svi nemocni od pozada slabići reći je to. Drugi mogu u stvari biti favorit, šanse možda stoje protiv vas, dovoljno fer. Ali, ono što su šansa ne zna, je to da ovo nije test matematike. Ovo je potpuno druga vrsta testa. Jedan u kojem strast ima smiješan način nadmasivanja logike. Dakle, prije nego što koračite do startne linije, prije zvižda pisne i sat počinje odbrojavati. Dovoljno je sjetiti se, da se ovdje rezultati uvijek ne sabiraju. Bez obzira što statistika može reći, a stručnjaci mogu misliti, i komentatori mogu predvidjeti, kada počne utrka sve oklade su nulirane. Veliki trenuci su rođeni iz sjajnih prilika.

Vi ne bi trebali imati bilo kakve sumnje u svom umu o tome što ste trebali učiniti večeras i o tome kako ste trebali to učiniti. Ovo je vaše vrijeme. Sad, ja ne želim dobiju drugi metar. Moramo izaći vani, a mi čemo ga uzeti. Uzmi njihovu igru, i uvalite ih pravo u njihovo lice. Tako je kako se pobjeđuje.

Tim je nešto čemu pripadaš, nešto što osjećate, nešto što morate zaraditi. Ako se ne složimo zajedno, to je to. I ja vam garantujem neće proći jedna sedmica u vašem životu da nećete požaliti, izaći na teren dajući im vaše najbolje.

Ja ću vas pitati posljednji put da budete najbolje što možete biti. Igrajte kao prvaci. Pobijedite.

Radi se o srcu. To je o tome ko može izaći i igrati svoje najteže. Radi se o tome kako teško možete biti udareni i držati se pokreta prema naprijed. Ne zanima me sta rezultat na tabli kaže na kraju utakmice. U mojoj knjizi mi ćemo biti pobjednici.

U svakoj borbi to je osoba koja je spremna umrijeti, spremna da primi udarac, koja će pobijediti taj centimetar.

Reći ću vam nešto, ne dopustite nikome, ništa, da dođe između nas.

Na ovom timu mi se borimo, a mi ćemo ih ugasiti, jer možemo.